• TV i Framtidens Bredband
  • TV i iTUX Göteborg
  • TV i Zitius

Digital-TV

För dig som bor i nätet Framtidens Bredband, iTUX Göteborg (Gothnet) eller i Zitius så finns möjlighet att se på TV via en digitalbox kopplad direkt till TV:n. Om du bor i något av ovanstående nät så klicka på tillhörande länk ovan eller i TV-rutan för att läsa mer om möjligheterna med digital-TV i just ditt nät!

TV via bredband

TV över bredband innebär ett nytt sätt att se på TV! Fler och fler TV kanaler finns tillgängliga på Internet som Live kanaler och många av TV leverantörerna erbjuder dessutom möjlighet att se på filmer och serier i efterhand, precis när du själv vill! Några exempel på detta är SVT:s kanaler såsom SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och kunskapskanalen som sänds live via nätet. Möjligheterna är stora, har du en surfplatta eller smartphone så kan du ladda ner SVT:s play app på App Store och Google Play och kan då mobilt se på dessa kanaler. Ett flertal TV tillverkare såsom ex. Samsung och LG bygger erbjuder i flera av sina produkter ”smart-TV” funktioner som gör det möjligt att se på bredbands-TV direkt i den vanliga TV:n.

SVT Play

SVT Play Visar SVT:s kanaler live och som VOD på webben. Kanalen finansieras via TV Licens och kan tas emot på både datorer och mobila enheter.

TV4 Play

TV4 Play Här kan kan du se TV program från TV4. De flesta svenska TV program ligger uppe efter det sänds minst en vecka efter de sänt på kanalen.

Kanal 5 Play

Kanal 5 Play På sajten finner du kända tv-program, både svenska och utländska, i sin helhet eller som klipp. Merparten av materialet på Kanal 5 Play är gratis men det finns ett antal serier som du endast kan se om du är Premiumkund.

ViaPlay

Viaplay Visar TV3, TV6, TV8 online samt erbjuder möjlighet att hyra filmer och se sport som Champions- och Premier League.

Netflix

Netflix Amerikansk TV tjänst som ger dig möjlighet att se på film och TV serier när du vill och var du vill! 1000 tals alternativ till en fast månadskostnad. Fungerar på datorer, smartphone, surfplattor och smart-TV.

Magine

Magine Svensk TV tjänst för att streama TV kanaler i realtid eller i efterhand via TV, smartphone eller surfplatta. 38 TV-kanaler, samt lättnavigerad TV tablå

HBO Nordic

HBO Nordic En av världens mest populära video-on-demand tjänster. Sänder HBO:s amerikanska egenproducerade dramaserier med skandinaviska undertexter som går att se live och i efterhand upp till 24 timmar.