Teckna Viaplay Film & Serier

Nu har du som är bredbandskund hos oss på Bitcom möjlighet att streamingtjänsten Viaplay Film & Serier via oss. 

Viaplay är Nordens främsta leverantör av digital underhållning i form av serier, film och barnunderhållning. Med Viaplay Film & Serier får du det största utbudet av nya filmer, stora svenska och internationella serier samt underhållning för barnen, oavsett var du befinner dig. Nedan ser du tre premiärer som kom i december.

169 kr/mån

Streama obegränsat med filmer och serier

Kom igång redan idag

Kom igång

1. Kolla upp ditt kundnummer
För att beställa behöver du först och främst ha koll på ditt kundnummer. Ditt kundnummer hittar du på din faktura. Vill du ha hjälp att ta fram ditt kundnummer så kan du ta kontakt med oss på kundservice@bitcom.se så hjälper vi dig.

2. Fyll i beställningsformuläret här nedan
Fyll i fälten här nedan för att skicka in din beställning.

3. Logga in på Viaplay
Så snart vi lagt in din beställning kommer du att få ett bekräftelsemejl. I detta mejl finns instruktioner om hur du går tillväga för att skapa ditt inlogg.

Om Viaplay Film & Serier

Viaplay är Nordens främsta leverantör av digital underhållning i form av serier, film och barnunderhållning. Med Viaplay Film & Serier får du det största utbudet av nya filmer, stora svenska och internationella serier samt underhållning för barnen, oavsett var du befinner dig. Nedan ser du tre premiärer som kommer i december.

– Streama program i din mobil, dator, smart-TV och surfplatta
– Ladda ner filmer och serier och titta offline
– Anslut upp till 5 enheter
– Två enheter kan vara uppkopplade samtidigt
– Stöd för Airplay och Chromecast
– Streama fritt i hela EU

Meningen med livet
- Säsong 1

Alva och Ellen är systrar. Alva är ofrivilligt barnlös, medan Ellen har tappat bort sig själv i rollen som trebarnsmamma. Trots avundsjukan mellan dem, försöker de stötta varandra genom livets prövningar.

Tack för senast
- Ny originalfilm

Klara är den ständiga singeln i kompisgänget som längtar efter den stora kärleken. Frågan är bara om det perfekta förhållandet finns, eller om det är en myt? Berättad genom nio olika fester och högtider.

Guldtransporten
- Ny originalfilm

Fredrik är inte den modigaste av män, men nu står han plötsligt inför ett stort ansvar och en enorm uppgift - att få bort hela den norska guldreserven under invasionen av Norge.

Beställ Viaplay Film & Serier

Är du befintlig bredbandskund och vill beställa till Viaplay Film & Serier fyller du enkelt i uppgifterna nedan. Så snart vi hanterat er beställning kommer ni att få en bekräftelse till den e-postadress som angetts nedan. 


Ditt kundnummer hittar du på din faktura.


Alla priser är inkl. moms. Bitcom tillämpar förskottsfakturering och den första fakturan kan därför innefatta mer än en månad.

Samtliga tjänster hos Bitcom har en uppsägningstid på 1 månad.